Træt af remoulade? Tartarsauce er dippen, som lige er trinnet over remoen på elegancens stige. Den passer især godt til skaldyr og fisk, f.eks. dybstegte rejer eller paneret torsk og rødspætte. Løg, kapers og cornichoner er vigtige, men krydderurterne kan skiftes efter smag og behag (purløg f.eks). Og så er der ikke en ondt ord fra mig, hvis mayoen ikke er hjemmerørt – men tartarsaucen smager helt klart bedst, hvis den er.
Tartarsauce
God til skaldyr og fisk
Servings: 4 personer
Ingredients
- 1,5 dl mayonnaise hjemmerørt of course
- 1 spsk creme fraiche eller yoghurt
- 1 spsk kapers
- 1 spsk cornichioner
- 1 spsk skalotteløg
- 1 spsk persille
- ½ spsk dijonsennep
- 1 knsp salt
- 5 drej med peberkværnen
Instructions
- Hak løg, persille og cornichioner
- Bland mayo, creme fraiche, sennep
- Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber
Notes
Spises for eksempel med skaldyr eller stegt fisk