Om MADindex.dk

Der er sjældent 4 til bords hos mig. Når begge mine børn bor hos mig, er vi 3. Når de er hos deres far, er vi 2, hvis min kæreste er her. Hvis ikke, er der 1 (moi). Nogen gange er min kærestes store søn med ved bordet. Så er vi 3. Hvis hans kæreste også er der, er vi 4 (tadaaa). Nogen gange er vi alle sammen samlet, kæreste og alle børn. Så der vi 7. Nogen gange laver jeg bare mad til mig og en veninde. Eller to. Når børnenes far her er vi 4 (tadaa). Nogen gange er hans kæreste her også, så er vi 5. Med andre ord skal maden, jeg laver, kunne rumme familie/hverdag på den ene side. Og på den anden side være passe ind i mere voksen-tid. Den skal kunne skaleres op og ned. Nogle retter skal være familievenlige. Andre gang date-venlige. Nogen gange bare se lækre ud (og helst smage godt). Jeg eksperimenterer og leger i køkkenet, stærkt inspireret af nordjysk pragmatisme (min mor) og fransk æstetik (min kæreste). Og så en portion af alle de erfaringer jeg har samlet gennem tiden fra rejser (Italien, Mellemøsten, Østeuropa, Kina og USA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.