Princip for Madindex.dk

Madindex er en madblog med en samling af personlige opskrifter. Det er opskrifter jeg har haft liggende i min lille blå bog siden jeg købte den i Rom i 1998. I årenes løb har jeg klippet interessante opskrifter ud fra dameblade, aviser, internettet etc og tilføjet dem i min bog. Nu har jeg valgt at gøre det digitalt fordi det er nemmere.

Bloggen her er først og fremmest min egen digitale opskriftsamling og huskeliste, men jeg ønsker også at dele den, fordi den er så genial. Oh well… Hvis nogen kan få inspiration af den, er det rigtig fint.

Derfor vil jeg tillade mig at nedfælde et par principper, som man som gæst her kan være forvisset om, gælder alle opskrifter her på siden:

  • Jeg har selv afprøvet opskriften og serverer retten jævnligt
  • Enkelhed er en dyd
  • Med enkelte undtagelser, er alle ingredienser til alle retter at finde i normale supermarkeder 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.