Om MADindex.dk

MADindex er en reklamefri opskriftsamling, som afspejler, de retter, jeg løbende giver mig i kast med. Jeg synes personligt, at madsider med 1000 popup reklamer er irriterende, så på MADindex får du kun råt indhold og lidt falbuleren fra min side. Det kan man hoppe over og gå direkte til opskriften, hvis man ikke gider læse med.

Jeg startede MADindex fordi jeg kedede mig på barsel og var i en form for identitetskrise (jeg var blevet MOR hjælp). I den proces begyndte jeg at interessere mig for måltidet. Hverdagsmaden, den børnevenlige mad, festmaden, alt den mad man laver og spiser i en familie. Jeg startede egentligt bare for at have mine opskrifter digitalt, fordi jeg er en nørd og syntes det kunne være sjovt at lave en hjemmeside.

MADindex levede i en lang periode en meget stille tilværelse, fordi der skete ting og sager i mit liv (flytning, skilsmisse for at nævne de væsentlige). På et tidspunkt var sitet få øjeblikke fra at blive wipet, men jeg besluttede mig i sidste øjeblik at vise nåde og køre videre.

Det sidste år har jeg opdateret de gamle opskrifter med billeder og opskriftplugins samtidigt med at jeg afprøver nye ting og opskrifter. Jeg har ikke nogen plan om at skulle leve af at være madskribent eller food blogger, men det at dele hvad jeg laver, skærper min egen kreativitet, interesse og nysgerrighed hvilket jeg finder er meget givende. Jeg håber jeg på den måde kan være med til at inspirere andre og være med til at fremme det gode måltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.