Bagte kikærter

Bagte kikærter kan nydes som snack eller tilbehør til aftensmaden. Fordi kikærter er awesome og sunde! Denne her opskrift på bagte kikærter optimerer din tid til afslapning eller apero, mens de klarer sig selv i ovnen.

Ingredienser til bagte kikærter (4 personer)

  • 2 dåser kikærter
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk timian
  • 2 spsk sesam
  • olivenolie
  • salt
Bagte kikærter med krydderier

Sådan laver du bagte kikærter

Dræn kikærterne og tør dem af inden du putter dem i en forvarmet ovn. Giv dem omkring 30 minutter på 200 gr hvorefter du tager dem ud og blander dem med krydderiblandingen. Mas dem lidt så de bliver lidt mushy. Giv dem herefter 15 minutter mere på 225 gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.