Opskrift på quiche Lorraine

Note to self: livet er for kort til at lave hjemmelavet tærtedej. Hvis det så bare var, at det blev rigtigt godt. Men når det gælder tærtedej, har industrien vundet. Jeg gider ikke mere selv prøve at lave tærtedej: det bliver noget smulreværk og det er ikke besværet værd. 1:0 industri! Når det så er sagt, bliver det så meget mere attraktivt og nemt at lave tærte. Tærte eller quiche er den ultimative restemad når man har spist skinke eller hamburgerryg. Den kan varieres i en uendelighed, men her er er i hvert fald et bud.

Ingredienser til quiche Lorraine (4 personer)

  • 1 købe-tærtedej 🙂
  • 3 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 1 skalotteløg
  • 3 dl hamburgerryg i tern
  • 5 skiver pancetta

Sådan laver man quiche Lorraine

Brun skalotteløgene let i smør på panden. Pisk æg og fløde. Tilføj hamburgerryg og løg. Krydr med salt og peber. Forbag tærtedejen i 5 minutter. Fordel fyldet på tærtedejen og bag yderligere 25 minutter. Fordel de 5 skiver pancetta på tærten og giv den yderligere 10 minutter. 200 gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.