Citron semifreddo – nem og hurtig

Jeg kom til at lave denne citron-semifreddo-is ved et uheld. Jeg havde en idé om at jeg ville lave en hurtig dessert i glas og at den skulle være creme agtig eller mousse, og at den skulle være med citron. Det skulle også være uden husblas (adr), og den skulle indeholde æggeblomme (havde en rest) og piskefløde (havde ligeledes en rest) og citron (har stashet op pga. limoncello projekt). Det kom der denne her citron semifreddo ud af.

Ingredienser til 3 glas citron semifreddo

  • 100 gr sukker
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 digestive kiks
  • 1,5 dl piskefløde
  • 2 tsk revet citronskræl
  • Bær til pynt
Nem citron semifreddo – opskrift på citrondessert

Sådan laver man citron semifreddo

Pisk sukker og æggeblomme godt sammen og tilføj citronsaft. Pisk piskefløden for sig til den har almindelig flødeskumskonsistens. Bland flødeskum og æggeblanding forsigtigt sammen og tilføj citronskræl. Server på knuste digestives i glas. Kom på frys i ca. 1 time. Server med bær på toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.