Nej det er ikke en klar suppe med melboller og en pose frosne rejer. Dette er en rød, krydret suppe med nudler og tigerrejer. Vi kan godt kalde den asiatisk-inspireret if you like.
Ingredienser til stærk suppe med tigerrejer (4 personer)
- 1,5 l vand
- 2 tsk rød karry paste
- 1 dåse tomatpuré
- 1 bouillonterning
- 4 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 1 stang bladselleri
- 2 tsk sukker
- 1 spsk balsamico
- 1 spsk soja
- salt
- Tigerrejer (min. 4 pr person)
- 2 plader nudler

Sådan laver man stærk suppe med tigerrejer
Hak hvidløg og bladselleri fint og sauter det i olie sammen med karrypasta. Skræl gulerødder og skær dem i grove skiver og hæld dem med.
Tilføj derefter tomatpuré og lad det snurre et minuts tid. Tilføj herefter vand og kog op med bouillon. Smag til med salt, soja og balsamico. Imens fjerner du skallerne fra rejerne. Når der er ca. 5 minutter til ETA, tilføj nudler og lad dem koge 3 minutter mens der røres lidt rundt. Når der er 1 minut tilbage, tilføj rejerne. De skal ikke have mere end 1 minut. Server straks. På toppen: tyndtskåret spidskål mikset med purløg.