Stegte auberginer

Hvis man kan dobbeltpanere en krebinet, kan man vel også dobbeltpanere en aubergine. Ligesom en krokette eller en vegetarpandekage kan få det vegetariske eller helt plantebaserede måltid til at føles mere “rigtigt” (i hvert fald for en kødspiser), således kan en dobbeltpaneret aubergineskive udgøre det for dagens “bøf”. Mine børn hader det, jeg elsker det.

Stegte auberginer

Dagens vegetariske "bøf"
Prep Time35 minutes
Cook Time20 minutes
Total Time55 minutes
Course: Hovedret
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Sommer
Servings: 4 personer

Equipment

  • Stegepande

Ingredients

  • 1 stk aubergine
  • 2 stk æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl rasp
  • 4 spsk olivenolie

Instructions

  • Skær auberginen i skiver på 0,5 – 1 cm
  • Læg dem på et fad og drys salt over. Lad dem trække sådan i 30 min.
  • Pisk æg og læg det i en dyb tallerken. Fordel hvedemel og rasp i dybe tallerkener hver især
  • Dyb aubergineskriverne først i æg, så i hvedemel, så i æg og til sidst rasp
  • Drys salt og peber på
  • Steg dem til de er gyldne på begge sider. Regn med godt og vel 10 minutter på medium-lav varme
  • Drys frisk basilikum og parmesan over

Prøv også disse vegetariske bøffer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.