Opskrift på stegte auberginer

Stegte auberginer er en fed og salt omgang – perfekt til dagen efter.

Ingredienser til 2 personer:

  • 1 aubergine
  • Parmesan (rigelige mængder)
  • Olivenolie (rigelige mængder)
  • Rasp
  • Æg

Sådan laver du stegte auberginer

Auberginen skæres i 1 cm brede skiver og drysses med salt. De lægges til at trække i 30 min. Herefter skylles de og duppes tørre. De vendes i pisket æg og bagefter i rasp. De steges længe i rigelige mængder olivenolie. Auberginer suger som svampe og de smager bedre jo mere olie man bruger. De skal stege længe på ikke for højt blus- i hvert fald 20 min. og de skal være helt gennemvædede og snaskede indeni. Herefter drysses de med parmesan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.