Rucolapesto

Det er ret ofte, at man står med en halvt spist bakke rucola, fordi man kun har puttet et par håndfulde i en salat tidligere, og nu er rucolaen for kedelig til at spise. Men det er synd at smide den ud, og madspild skal generelt undgås for klodens skyld og din penegepungs. Det er meganemt at lave hjemmelavet pesto, og det smager oven i købet meget bedre end den man kan købe. Denne her pesto er ekstranem fordi der er intet i, der skal skrælles eller hakkes manuelt. Bare fyr det hele i blenderen og lad den arbejde et par minutter.

Rucolapesto

Undgå at smide halvkedelig rucola ud. Blend det i stedet og nyd denne rucolapesto
Prep Time5 minutes
Cook Time2 minutes
Total Time7 minutes
Course: Apero
Cuisine: Italiensk
Keyword: pesto, Rucola

Equipment

  • Minihakker eller blender

Ingredients

  • 1 bakke rucola evt hvor man har taget lidt til salat eller lignende tidligere og har resten af bakken tilbage
  • 3 håndfulde mandler smuttede eller ej – begge dele er OK. Hvis man smutter mandlerne bliver pestoen lidt pænere
  • 1 håndfuld parmesanost kan erstattes med flere mandler hvis man vil have en vegansk version
  • 1 tsk salt lille
  • ½ dl olivenolie tilføj mere hvis den skal være med flydende eller hvis den skal være mere fed. Ellers tilføj vand for en mere lind og slank version

Instructions

  • Blend det hele sammen til en lind konsistens. Smag til med salt

Notes

Server den til kartoffelsalat, på ristet brød med pære eller til skinke og pølse på tapasbordet

Prøv også disse opskrifter

One Comment

  1. Awesome… I can smell the fragrance from here : -D

Leave a Reply to Jay Pandey Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.