Grønkålssalat

Denne salat er resultatet af min families første møde med Årstidernes basiskasse. Der var en stor pose grønkål i, og jeg har ikke haft lyst til at lave grønlangkål. Jeg er ikke fra Jylland, vel.. Salaten er dejlig sød, salt og sur og det giver i alt en skøn, frisk smag. Den vil stå sig godt til julemad.

Jeg rev grønkål i i halvgrove bidder, hakkede et æble fint, snittede 4 cm. porre i meget tynde ringe og hældte en citrondressing over. Det viste sig at fungere så fint, at vi har fået salaten 2 dage i træk. Virkelig god. Vær gerne rundhåndet med salt og citron til dressingen.

Ingredienser:

  • Grønkål – ca. 4 stængler
  • 1 æble
  • En stump porre – ca. 4 cm
  • En halv citron
  • 2 tsk salt
  • En sjat olivenolie

3 thoughts on “Grønkålssalat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.