Nogen gange skal det bare være simpelt. Jeg kan ligeså godt afsløre, at det er karryen, der gør denne her omelet særegen. Det lyder måske underligt med karry i omelet, men det passer godt sammen – tænk æggesalat (karry), karrysild (æg). What’s not to like. Æg og karry hører sammen.
Ingredienser til 2 personer
- 4 æg
- 2 spsk creme fraiche (kan byttes ud med yoghurt, men jo federe, des bedre forstås)
- 1 tsk karry
- 1 knivspids salt
- 10 drej med peberkværnen
- 1 skalotteløg
Sådan laver du omelet med karry
Pisk æggene og bland resten undtagen skalotteløg i. Find din mindste pande frem og steg halvdelen af skalotteløgene i olie. Hæld halvdelen af æggemassen på og lad den stege ved rimelig svag til middel varme i knap 10 minutter. Når den ikke er flydende på toppen mere vendes den om på den anden side. Brug en stor tallerken til hjælp. Steg i et par minutter på den anden side. Gentag med den anden halvdel. Server klappet sammen.