Omelet med karry

Nogen gange skal det bare være simpelt. Jeg kan ligeså godt afsløre, at det er karryen, der gør denne her omelet særegen. Det lyder måske underligt med karry i omelet, men det passer godt sammen – tænk æggesalat (karry), karrysild (æg). What’s not to like. Æg og karry hører sammen.

Ingredienser til 2 personer

  • 4 æg
  • 2 spsk creme fraiche (kan byttes ud med yoghurt, men jo federe, des bedre forstås)
  • 1 tsk karry
  • 1 knivspids salt
  • 10 drej med peberkværnen
  • 1 skalotteløg

Sådan laver du omelet med karry

Pisk æggene og bland resten undtagen skalotteløg i. Find din mindste pande frem og steg halvdelen af skalotteløgene i olie. Hæld halvdelen af æggemassen på og lad den stege ved rimelig svag til middel varme i knap 10 minutter. Når den ikke er flydende på toppen mere vendes den om på den anden side. Brug en stor tallerken til hjælp. Steg i et par minutter på den anden side. Gentag med den anden halvdel. Server klappet sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.