And kan jo spises året rundt, selvom det virker meget sæsonbetonet her til lands. Det er synd, for man kan få virkelig meget, god mad ud af sådan en krabat. Der er 4 lår i en dåse med andeconfit, og det er lige i overkanten til husholdningen her. Med sådan en rest af andelår, kan man passende lave en Peking And-inspireret reste-ret dagen efter. Rester, der bliver til nye retter, er geniale.
Peking And
Peking And er genialt til rester af and
Servings: 2 personer
Ingredients
- 1 stk andelår over og under
- ½ stk spidskål
- ½ bakke bønnespirer
- 1 dl hoisin sauce
- Frisk mynte eller basilikum
- 4 stk wraps eller pandekager tortilla eller kinesiske pandekager
Instructions
- Alt skæres ud i mindre skiver og stilles frem i fade på bordet
- Wraps samles ved bordet: spidskål, and, bønnespirer og hoisin sauce over (ca 1 spsk pr wrap). Eventuelt lidt chilisauce eller chiliolie hvis man ønske lidt stærkt.
Notes
Spidskål kan erstattes af alle typer salat eller kål. Men vi synes at spidskål smager bedst og det er det sundeste valg ift iceberg osv.