Peking And af rester

And kan jo spises året rundt, selvom det virker meget sæsonbetonet her til lands. Det er synd, for man kan få virkelig meget, god mad ud af sådan en krabat. Der er 4 lår i en dåse med andeconfit, og det er lige i overkanten til husholdningen her. Med sådan en rest af andelår, kan man passende lave en Peking And-inspireret reste-ret dagen efter. Rester, der bliver til nye retter, er geniale.

Peking And

Peking And er genialt til rester af and
Prep Time10 minutes
Total Time10 minutes
Course: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Cuisine: Kinesisk
Keyword: And, Restemad
Servings: 2 personer

Ingredients

  • 1 stk andelår over og under
  • ½ stk spidskål
  • ½ bakke bønnespirer
  • 1 dl hoisin sauce
  • Frisk mynte eller basilikum
  • 4 stk wraps eller pandekager tortilla eller kinesiske pandekager

Instructions

  • Alt skæres ud i mindre skiver og stilles frem i fade på bordet
  • Wraps samles ved bordet: spidskål, and, bønnespirer og hoisin sauce over (ca 1 spsk pr wrap). Eventuelt lidt chilisauce eller chiliolie hvis man ønske lidt stærkt.

Notes

Spidskål kan erstattes af alle typer salat eller kål. Men vi synes at spidskål smager bedst og det er det sundeste valg ift iceberg osv. 

Passer med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.