Skip to content


Bagte asparges

Hvis man er træt af rå eller dampede asparges, kan man prøve sig med at bage dem i ovnen. Her har jeg bagt dem i 15 min. med lidt salt, olivenolie og et par søde tomater i kvarte. Bagefter har jeg givet dem et stænk citron og lidt revet parmesan.

bagte asparges 300x225 Bagte asparges

  • 1 bundt asparges (det nederste stykke skal knækkes af)
  • 2 søde tomater
  • Olivenolie, citron, salt og parmesan

Share/Save

Posted in Opskrifter, Årstider - Forår. Tagged with .

One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. signehys said

    Disse lækre asparges serverede jeg sammen med den norditalienske kylling. Det var ikke helt skidt! Og så brugte jeg i øvrigt hjemmelavet hvidløgsolie i stedet for alm. olivenolie.

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.