Opskrift på Gazpacho

Jeg har Spise med Price-abstinenser og er derfor nødsaget til at afprøve alle deres opskrifter, én for én.

gazpacho

Jeg har altid troet at gazpacho var sådan noget med at stå og skære en masse tomater i små bitte tern. Jeg er mest til doven mad, og man må faktisk sige at gazpacho er ret doven. Især i min version – Price brødrene siger man skal pille skindet af tomaterne og kernerne af agurkerne. Det gad jeg ikke, så de fik lov at blive blendet med. Ellers gjorde jeg nogenlunde som i programmet. Jeg byttede dog sherryvinaigre ud med æbleeddike, for det var hvad jeg lige havde i skabet. Jeg fordoblede også mængden af tomater i suppen da det føltes rigtigt.

Ingredienser til opskrift på gazpacho (som forret til 4 personer)

  • 2 skiver brød uden skorpe (blødes op i vand)
  • 1 kg tomater
  • 1 agurk (skrællet)
  • 3 peberfrugter (farve underordnet)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • Salt og peber

Sådan laver du gazpacho

Alt kommes i blenderen og får en tur. Sættes på køl indtil servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.