Gazpacho

Jeg har allerede Spise med Price-abstinenser og er derfor nødsaget til at afprøve alle deres opskrifter, en for en. Jeg har altid troet at gazpacho var sådan noget med at stå og skære en masse tomater i små bitte tern. Jeg er mest til doven mad, og man må faktisk sige at gazpacho er ret doven.

   

Jeg har allerede Spise med Price-abstinenser og er derfor nødsaget til at afprøve alle deres opskrifter, en for en. Jeg har altid troet at gazpacho var sådan noget med at stå og skære en masse tomater i små bitte tern. Jeg er mest til doven mad, og man må faktisk sige at gazpacho er ret doven. Især i min version – Price brødrene siger man skal pille skindet af tomaterne og kernerne af agurkerne. Det gad jeg ikke, så de fik lov at blive blendet med. Ellers gjorde jeg nogenlunde som i programmet. Jeg byttede dog sherryvinaigre ud med æbleeddike, for det var hvad jeg lige havde i skabet. Jeg fordoblede også mængden af tomater i suppen da det føltes rigtigt.

  • 2 skiver brød uden skorpe (blødes op i vand)
  • 1 kg tomater
  • 1 agurk (skrællet)
  • 3 peberfrugter (jeg brugte 3 forskellige farver)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • Salt og peber

Alt kommes i blenderen og får en tur. Serveres kold med brødcroutoner.

One thought on “Gazpacho”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.