Opskrift på Gazpacho

Jeg har altid troet at gazpacho var sådan noget med at stå og skære en masse tomater i små bitte tern. Jeg er mest til doven mad, og man må faktisk sige at gazpacho er ret doven. Især i min version – Price brødrene siger man skal pille skindet af tomaterne og kernerne af agurkerne. Det gad jeg ikke, så de fik lov at blive blendet med. Ellers gjorde jeg nogenlunde som i programmet. Jeg byttede dog sherryvinaigre ud med æbleeddike, for det var hvad jeg lige havde i skabet. Jeg fordoblede også mængden af tomater i suppen da det føltes rigtigt.

Ingredienser til opskrift på gazpacho (som forret til 4 personer)

  • 2 skiver brød uden skorpe (blødes op i vand)
  • 1 kg tomater
  • 1 agurk (skrællet)
  • 3 peberfrugter (farve underordnet)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • Salt og peber

Sådan laver du gazpacho

Alt kommes i blenderen og får en tur. Sættes på køl indtil servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.