Opskrift på forret med jordskok og kammusling

Kammuslinger er alle andre typer muslinger overlegen i smag og konsistens. Der er ikke noget klamt snask i muslingen eller noget der skal renses. Den er suveræn, men desværre også hundedyr.

Ingredienser på forret med jordskok og kammusling (4 personer)

  • 1 pose jordskokker (udelad måske et par stykker)
  • 1/4 fløde
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bakke rucola
  • En spsk smør
  • 12 kammuslinger (eller så mange pengepungen tillader..)

Sådan laver man forret med jordskok og kammusling

Jordskokker koges møre og blendes med smør, fløde og salt/peber. Kammuslingerne grilles eller steges i ganske kort tid (et minut på hver side på høj varme). Det hele serveres på en bund af rucola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.