Efterår er suppetid og græskartid. Supper er geniale til at få brugt efterladte grøntsager og samtidigt få lidt varme og krydderier sneget ind i maden. Denne græskarsuppe er en krydret suppe som giver varme på en kold efterårsdag. Græskarsuppen kan laves både med butternut squash og hokkaidogræskar.
Græskarsuppe
Krydret græskarsuppe med masser af varme og farve
Servings: 2
Equipment
- 1 blender
Ingredients
- 2 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stk græskar
- 1 stk bouillonterning høns eller grøntsags
- ½ l vand
- 1 dåse kokosmælk
- 2 knsp chili frisk eller tørret
- 3 knolde ingefær tommeltotstørrelse
- ½ stk citron, saften af
Instructions
- Skræl og hak alle grøntsager
- Sauter alle grøntsager i lidt olie
- Hæld vand på så det lige dækker
- Tilføj bouillonterning
- Lad det simre i 20 minutter, indtil græskarret er mørt
- Blend suppen
- Tilføj kokosmælk og krydderier. Lad det simre 5 minutter mere
- Smag til med salt og citronsaft
Notes
Server med toppings efter smag – rugbrødscroutoner, creme fraiche , ristede græskarkerner eller bacon.