Græskarsuppe med ingefær, kokosmælk og citron

Efterår er suppetid og græskartid. Supper er geniale til at få brugt efterladte grøntsager og samtidigt få lidt varme og krydderier sneget ind i maden. Denne græskarsuppe er en krydret suppe som giver varme på en kold efterårsdag. Græskarsuppen kan laves både med butternut squash og hokkaidogræskar.

Græskarsuppe

Krydret græskarsuppe med masser af varme og farve
Prep Time10 minutes
Cook Time20 minutes
Total Time30 minutes
Course: Hovedret
Cuisine: Amerikansk
Keyword: Suppe
Servings: 2

Equipment

  • 1 blender

Ingredients

  • 2 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk græskar
  • 1 stk bouillonterning høns eller grøntsags
  • ½ l vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 knsp chili frisk eller tørret
  • 3 knolde ingefær tommeltotstørrelse
  • ½ stk citron, saften af

Instructions

  • Skræl og hak alle grøntsager
  • Sauter alle grøntsager i lidt olie
  • Hæld vand på så det lige dækker
  • Tilføj bouillonterning
  • Lad det simre i 20 minutter, indtil græskarret er mørt
  • Blend suppen
  • Tilføj kokosmælk og krydderier. Lad det simre 5 minutter mere
  • Smag til med salt og citronsaft

Notes

Server med toppings efter smag – rugbrødscroutoner, creme fraiche , ristede græskarkerner eller bacon. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.