Opskrift på Kylling i karry

Er dette et eksempel på at gøre noget simpelt og almindeligt til noget avanceret og mere interessant? Hvis man er kørt træt i de sædvanlige variationer over karry og kylling, kan man forsøge sig med denne her opskrift. Det er en opskrift på en ægte karryret uden normal blandings-karry.

Ingredienser til kylling i karry

  • 3 løg – hakkede
  • 2 tsk sorte sennepsfrø
  • 1 tsk bukkehornsfrø
  • 1 håndfuld murrayablade (karryblade)
  • 1 pakke kyllingefilet skåret i bidder
  • Chili (- ca. 3 hvis friske)
  • 2 ingefærknolde (tommeltot-størrelse)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 dåse tomat (eller 6 friske)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 glas vand
  • 2 tsk salt

Sådan laver du kylling i karry

Man steger de hakkede løg i olie, bukkehornsfrø, sorte sennepsfrø og murrayablade (karryblade). Dernæst tilsætter man kylling. Man skruer ned til jævn varme. Tilsæt chili, revet ingefær og hvidløg. Tilsæt gurkemeje, tomat, vand, kokosmælk og salt. Kog i ca. 30 min. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.