Opskrift på Cæsar-salat

Denne salat er genial. Er man er fan af romainesalat OG parmesan, er denne salat et hit. Noget andet godt er, at man kan servere den helt enkelt uden fyld af nogen art, eller man kan fylde den med alskens lækkerier eller rester fra køleskabet.

Ingredienser til Cæsar-salat

Ingredienser til dressing 

Dressingen passer til ca. 2 små romainesalathoveder eller et stort – til 2-3 personer (store portioner).

  • 1 spsk majonaise 
  • 1 tsk worchestershire-sauce 
  • 1 spsk citron 
  • 2 spsk revet parmesan (eller mere) 
  • 1 presset fed hvidløg 
  • En sjat mælk 
  • Salt og peber

Ingredienser til salaten

  • Romainesalat – to små hjertesalat eller 1 romaine
  • Brødcroutoner (2 dl eller så mange man kan få sig selv til)
  • Andet – fx. stegt kylling, asparges, sorte oliven

Sådan laver du Cæsar-salat

Riv salaten groft og tilføj de øvrige ingredienser. Lav dressingen og hæld den over og lad den trække lidt. Skræl tynde flager af parmesan henover til slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.