Opskrift på jordskokkesuppe

Fordelen ved denne suppe i forhold til fx kartoffelsuppe er, at man slipper for at skrælle 1 mio grøntsager. Jordskokker kan skures rene og man slipper for at skrælle dette knoldede helvede af en grøntsag.

Ingredienser til jordskokkesuppe

  • 2 fed hvidløg 
  • 2 løg 
  • 2 gulerødder 
  • 2 kartofler
  • 1 pose jordskokker 
  • Grøntsagsbouillon
  • Salt og peber 
  • Evt. en lile sjat fløde

Sådan laver du jordskokkesuppe

Grøntsagerne skrælles og sauteres i olivenolie. Vand og bouillon hældes på så det dækker. Man koger til jordskokkerne er møre. Suppen blendes med en stavblender og smages til med salt og peber – gerne rigeligt peber. Man kan tilsætte lidt fløde hvis suppen skal være ekstra lækker. Suppen kan toppes med persille, bacon, tigerrejer, eller brødcroutoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.