Græskarsuppe med ingefær, kokosmælk og citron

En orange suppe der giver godt humør og lidt spice til tilværelsen.

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 græskar
  • 1 Hønsebouillonterning
  • Vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • Tørret eller frisk chili (2 knivsspidse)
  • 3 knolde ingefær (tommelfingerstørrelse)
  • ½ presset citron

Sådan laver man græskarsuppe

Skræl og hak hvidløg, løg og græskar groft og sauter det. Dæk med vand. Tilføj hønsebouillon og kog op. Lad simre til græskar er mørt (20 min), blend det dernæst. Tilføj kokosmælk, ingefær, chili og lad det simre i 5 minutter endnu. Derefter smag til med salt og citron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.