Efterår er suppetid og græskartid. Supper er geniale til at få brugt efterladte grøntsager og samtidigt få lidt varme og krydderier sneget ind i maden. Denne græskarsuppe er en krydret suppe som giver varme på en kold efterårsdag. Græskarsuppen kan laves både med butternut squash og hokkaidogræskar.
Græskarsuppe
Equipment
- 1 blender
Ingredients
- 2 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stk græskar
- 1 stk bouillonterning høns eller grøntsags
- ½ l vand
- 1 dåse kokosmælk
- 2 knsp chili frisk eller tørret
- 3 knolde ingefær tommeltotstørrelse
- ½ stk citron, saften af
Instructions
- Skræl og hak alle grøntsager
- Sauter alle grøntsager i lidt olie
- Hæld vand på så det lige dækker
- Tilføj bouillonterning
- Lad det simre i 20 minutter, indtil græskarret er mørt
- Blend suppen
- Tilføj kokosmælk og krydderier. Lad det simre 5 minutter mere
- Smag til med salt og citronsaft