Pølsebrød

Det er point of no return når man først har prøvet at lave pølsebrød selv. Det er for evigt slut med Hattings. Det tog mig et par gange at få opskriften her på plads, men her er den. Dejen til disse pølsebrød er ret lind. Brødene skal på plads med ske og de behøver ikke rigtigt at blive æltet igennem.

Pølsebrød

Det er point of no return, når man først har smagt hjemmebagte pølsebrød
Prep Time10 minutes
Cook Time15 minutes
45 minutes
Total Time1 hour 10 minutes
Course: Hovdret
Keyword: Børnefødselsdag, Grill

Ingredients

  • 3 dl yoghurt sødmælk
  • 1 pk gær
  • 3 spsk olie eller smør
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sirup
  • 450 gr hvedemel

Instructions

  • Bland gær og yoghurt. Tilføj derefter det våde. Tilføj derefter det tørre. Rør det godt sammen. Dejen bliver lind og klistret og det er min erfaring, at den ikke kan deles med hænderne. Lad den hæve i 15 min. Fordel dejen i aflange pølser på en bageplade. Der er til 12 brød og det er ca. 2 gode spsk i forlængelse af hinanden. Glat brødene pæne med vand. Drys med sesam og lad dem efterhæve i 30 min. Bag på 225 gr i 5 min, skru derefter ned på 200 og bag i 10 min yderligere.

Andet brød

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.