Det er point of no return når man først har prøvet at lave pølsebrød selv. Det er for evigt slut med Hattings. Det tog mig et par gange at få opskriften her på plads, men her er den. Dejen til disse pølsebrød er ret lind. Brødene skal på plads med ske og de behøver ikke rigtigt at blive æltet igennem.
Pølsebrød
Det er point of no return, når man først har smagt hjemmebagte pølsebrød
Ingredients
- 3 dl yoghurt sødmælk
- 1 pk gær
- 3 spsk olie eller smør
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 1 tsk sirup
- 450 gr hvedemel
Instructions
- Bland gær og yoghurt. Tilføj derefter det våde. Tilføj derefter det tørre. Rør det godt sammen. Dejen bliver lind og klistret og det er min erfaring, at den ikke kan deles med hænderne. Lad den hæve i 15 min. Fordel dejen i aflange pølser på en bageplade. Der er til 12 brød og det er ca. 2 gode spsk i forlængelse af hinanden. Glat brødene pæne med vand. Drys med sesam og lad dem efterhæve i 30 min. Bag på 225 gr i 5 min, skru derefter ned på 200 og bag i 10 min yderligere.