Madplaner

Madplaner – dogme

Jeg laver madplan hver uge ud fra nogle bestemte principper, eller dogme om du vil. Rester indgår i nye retter (tærter, omeletter og wraps er geniale til det). Supper bliver til sauce i ovnretter. Udgangspunktet er, ikke at spise kød fra firbenede dyr mere end en gang om ugen og kylling det samme. De kødfrie dage skal ikke fyldes med industrielt fremstillede kødkopier, og det kan være ret udfordrende så at finde ud af, hvad man skal spise.

Jeg laver madplanen ud fra de her overskrifter:

  • Grøntsagssuppe
  • Pasta og pizza
  • Ret med kød eller fisk
  • Rugbrødsdag med evt. æg/ret med æg
  • Ret hvor kartoffel er hovedingrediens
  • Mormormad
  • Ris, rester eller andet

Grøntsagssupper

Pasta og pizza

Kød og fisk

Æg i centrum

Kartofler og atter kartofler

Mormormad

Ris og blandet fra fjerne lande

Comments are closed.